Allergie informatie: Schelpjespasta met worst en mosterd
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel verse rozemarijn, fijngehakt
- 1 eetlepel verse salie,fijngehakt
- 2 teentjes knoflook,fijngehakt
- 450 gram fijne saucijsjes, ontveld en gehakt
- 4 eetlepels droge witte wijn
- 500 gram verse schelppasta
- 25 gram boter
- 3 eetlepels droog broodkruim
- voor de bechamelsaus:
- 75 gram ongezouten boter
- 50 gram bloem
- 40 gram verse Parmezaanse kaas, geraspt
- 2 theelepels dyonmosterd
- zout en cayennepeper
- 40 gram gruyére, geraspt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Schelpjespasta met worst en mosterd
- Allergieen informatie