Allergie informatie: Singaporese mie
Terug naar het receptIngrediënten
- voorbereidingstijd:
- 20 minuten + 30 minuten weken + 30 minuten marineren.
- Bereidingstijd is 10 minuten voor 4-6 personen.
- 400 gram gedroogde rijstvermicelli
- 2 grote teen knoflook, geperst
- 2 theelepels vers geraspte gember
- 60 milliliter oestersaus
- 60 milliliter sojasaus
- 250 gram kipfilet, in reepjes
- 2 eetlepels olie
- 2 stengels bleekselderij, julienne gesneden
- 1 grote wortel, julienne gesneden
- 3 lente uitjes, diagonaal gesneden
- 1˝ eetlepel kerriepoeder
- ˝ theelepel sesamolie
- 70 gram taugé
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Biefstukreepjes met mie
Met biefstuk, chinese mie en broccoli uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Pastagerechten - lucyvader - Mie-salade met sesam en garnalen
Met rijstmie, knoflook en rijstazijn uit Thailand
4 porties - 30 minuten
Salades - 34533 - Mie met bloemkool
Met bloemkool, garnalen en mie uit China
4 porties - 35 minuten
Miegerechten - 34533 - Mie met gamba's
Met mie, gamba's en gember uit China
6 porties - 45 minuten
Miegerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Singaporese mie
- Allergieen informatie