Allergie informatie: Spaghetti alla puttanesca
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram spaghetti
- 12 ansjovisfilets, gehalveerd
- 2 eetlepel ontpitte zwarte olijven, gehalveerd
- 1 eetlepel kappertjes
- 1 blik tomaten, in blokjes (600 gram)
- 1 klein ui, fijngesnipperd
- 6 eetlepels olijfolie
- 0,25 eetlepel cayennepeper
Meer Recepten
- Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Spaghetti bolognese
Met rundergehakt, soepgroenten en gepelde tomaten uit Italie
4 porties - 30 minuten
Hoofdgerechten - bloemen - Bolognaise-pastasaus voor spaghetti/macaroni en lasagne
Met tomaten, rundergehakt en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - azuro - Courgette spaghetti
Met courgette, tomaten en zongedroogde tomaten uit Nederland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Hoofdgerechten - Jennie768 - Vegetarische spagetti
Met vegetarisch gehakt, pastasaus en spaghetti uit Italie
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - Lekkerbek10
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Spaghetti alla puttanesca
- Allergieen informatie