Allergie informatie: Spaghetti Bolognese
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram spaghetti
- 350 gram mager rundergehakt
- 1 grote ui
- 1 teentje knoflook
- 1 winterpeen
- 4 stengels bleekselderij
- 0,5 liter rode wijn
- 1 blik gepelde tomaten of tomatenblokjes
- 1 blikje tomatenpuree
- 400 milliliter water
- tijm
- rozemarijn
- peper
- zout
- suiker
Meer Recepten
- Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Spaghetti bolognese
Met rundergehakt, soepgroenten en gepelde tomaten uit Italie
4 porties - 30 minuten
Hoofdgerechten - bloemen - Bolognaise-pastasaus voor spaghetti/macaroni en lasagne
Met tomaten, rundergehakt en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - azuro - Courgette spaghetti
Met courgette, tomaten en zongedroogde tomaten uit Nederland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Hoofdgerechten - Jennie768 - Vegetarische spagetti
Met vegetarisch gehakt, pastasaus en spaghetti uit Italie
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - Lekkerbek10
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Spaghetti bolognese
- Allergieen informatie