Allergie informatie: Spaghetti bolognese met geraspte Parmezaanse kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram spaghetti
- 200 gram rundergehakt
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 winterwortel
- 70 gram tomatenpuree
- 400 gram tomatenblokjes uit blik
- 2 eetlepels balsamico-azijn
- 10 gram rozemarijn
- 75 gram veldsla
- 100 gram geraspte Parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader