Allergie informatie: Spaghetti carbonara classico
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram spaghetti
- zeezout
- versgemalen zwarte peper
- 250 milliliter room
- 25 gram roomboter
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 ui, fijngesnipperd
- 225 gram dobbelsteentjes rookspek
- 3 eieren, losgeklopt
- 55 gram pecorino, fijngeraspt
- 85 gram Parmezaanse kaas, fijngeraspt
- 2 eetlepels verse peterselie, fijngehakt
Meer Recepten
- Kip Madras (wereldgerecht)
Met kipfilet, kip madras en paprika uit India
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - robertleinenga - Bolognaise-pastasaus voor spaghetti/macaroni en lasagne
Met tomaten, rundergehakt en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - azuro - Courgette spaghetti
Met courgette, tomaten en zongedroogde tomaten uit Nederland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Hoofdgerechten - Jennie768 - Vegetarische spagetti
Met vegetarisch gehakt, pastasaus en spaghetti uit Italie
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - Lekkerbek10 - Spaghetti van courgettes met pesto
Met courgette, pesto en pecorino krullen uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - dorientje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Spaghetti carbonara classico
- Allergieen informatie