Allergie informatie: Spaghetti met aubergine, sjalotjes, knoflook en groene olijven
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram spaghetti
- 1 aubergine
- 5 eetlepels olijfolie
- zout
- 1 citroen
- 3 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels groene olijven
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland