Allergie informatie: Tagliatelle met een variateit van vis en een romige vissaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram zalm
- 200 gram kabeljauw
- 2 tonijn moten
- evt,scampi's zonder schaal.(naar behoefte toevoegen)
- tagliatelle
- visbouillon (voor het gemak gewoon een blokje nemen)
- viskruiden
- licht zoete witte wijn
- 250 ml room
- 1 rode, groene en gele paprika
- 1 limoen
- peterselie
- peper (verse uit de molen,mag wat grof zijn)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk