Allergie informatie: Tagliatelle met gehaktballetjes en roomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 150 gram chorizo, fijngehakt
- zout
- peper
- 1 groot eko-ei
- 4 eetlepels polenta
- olijfolie
- 400 gram tagliatelle
- 125 milliliter crème fraîche
- 1 eetlepel mosterd
- 100 milliliter kippenbouillon
- 1 eetlepel verse tijm, fijngehakt
- versgemalen zwarte peper
- parmezaanse kaas
- eventueel paprikapoeder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Tagliatelle met gehaktballetjes en roomsaus
- Allergieen informatie