Allergie informatie: Tagliatelle met paddenstoelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram paddenstoelen, in reepjes gesneden
- 1 sjalotje, gesnipperd
- 60 gram parmaham, in reepjes gesneden
- 2 eetlepels olijfolie
- 250 milliliter slagroom
- 1 mespunt nootmuskaat
- peper en zout
- 3 eetlepels zeezout
- 250 gram verse tagliatelle
- Parmezaanse kaas, geraspt, voor op tafel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Tagliatelle met paddenstoelen
- Allergieen informatie