Allergie informatie: Tagliatelle met spinazie, rucola en gorgonzola
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram tagliatelle
- 500 gram verse spinazie
- handvol rucula
- 200 gram kastanjechampignons
- 4 sjalotjes
- 2 tenen knoflook
- 150 gram gorgonzola
- 125 milliliter crème fraîche
- zout uit de molen
- peper uit de molen
- bouillonblokje
- scheut olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Tagliatelle met spinazie, rucola en gorgonzola
- Allergieen informatie