Allergie informatie: Tortellini met fruits de mer-saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 zakje tortellini (met champignon- of kaasvulling)
- 1 zakje vis-dillesaus of witte saus
- 1 bakje fruits de mer (150 gram)
- 50 gram garnalen
- bieslook
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Tortellini met fruits de mer-saus
- Allergieen informatie