Allergie informatie: Zalm-pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- per persoon een moot zalm
- potje rode pesto
- 2 zakken rucola
- 500 gram tagliatelle (zwart is mooi)
- 50 gram geroosterde pijnboompitten
- 2 eetlepel olijfolie
- zout naar smaak
- grof gemalen peper naar smaak
- een schijfje citroen per persoon
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Zalm spiesen
Met zalmfilet, gamba's en courgette uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Zalm-pesto
- Allergieen informatie