Allergie informatie: Zalmlasagne met roomkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- ± 750 gram verse zalm
- verse roomkaas met kruiden
- 3 tomaten
- (Iglo) spinazieblokjes, groot pak
- 2 rode uien
- 1 doosje grotchampignons
- 2 eieren
- 1 stukje geitenkaas met honing
- bechamelsaus
- 1 zakje geraspte oude kaas
- verse lasagne vellen, even gekookt
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Zalmlasagne met roomkaas
- Allergieen informatie