Allergie informatie: Pittige gehaktballen
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram half om half gehakt of rundergehakt
- 1 ei rauw
- 8 lepels paneermeel
- 1 theelepel sambal
- zout
- chillipeper
- ketoembar (gemalen korianderzaad)
- djahé (gemberpoeder)
- 4 eieren hard gekookt en gepeld
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels boter
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pittige gehaktballen
- Allergieen informatie