Allergie informatie: Pizza met zelfgemaakt deeg en saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 275 gram bloem (type 00)
- 165 milliliter water van 30 graden
- 7 gram zout
- 3 gram suiker of honing (optioneel)
- 3-4 gram gist
- 0,5 blik gepelde tomaten
- Eetlepel geraspte kaas
- 1 bolletje mozzarella
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pizza met zelfgemaakt deeg en saus
- Allergieen informatie