Allergie informatie: Abrikozenpilav met lamsvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 110 gram boter
- 1,5 ui, gesnipperd
- 3 teentjes knoflook, gesnipperd
- 500 gram lamsvlees (of hamlapjes), in stukjes
- zout en peper
- 1 theelepel komijnezaad
- 1 theelepel kaneelpoeder
- 2 eetlepels rozijnen
- 100 gram gedroogde abrikozen, gehalveerd
- 1,25 deciliter water
- 0,5 theelepel saffraandraadjes geweekt in 2 deciliter warm water
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Abrikozenpilav met lamsvlees
- Allergieen informatie