Allergie informatie: Babi Pahang
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram hamlappen
- 3 eetlepels ketjap
- 3 eetlepels ketchup
- 1 teentje knoflook of knoflookpoeder.
- 3 blikjes tomatenpuree
- 2 eetlepels suike
- klein blikje ananas in stukjes
- 1/2 liter water
- maizena of alles binder
- 1 pot atjar tjampoer
Meer Recepten
- Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)
Met varkensvlees, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi Bali
Met varkensfricandeau, santen asli en knoflook uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Vlees - louca - Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi boemboe hijau (varkenshaas met groene boemboe)
Met varkenshaasje, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Babi pahang
- Allergieen informatie