Allergie informatie: Boemboe roedjak
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet
- 1 a 1,5 theelepels knoflook
- 0,5 theelepel trassie
- 1 a 2 theelepels sereh
- 1 a 1,5 theelepels djahe
- 2 a 3 theelepels suiker
- 2 a 4 theelepels sambal
- 1 kippebouillonblok
- water
- olie of wok olie
- 3 grote uien
- witte rijst
- eieren
- komkommer
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)
Met lamsvlees, knoflook en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Boemboe roedjak
- Allergieen informatie