Allergie informatie: Champignon-peterselie risotto
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 gram gedroogd eekhoorntjesbrood
- 250 milliliter heet water
- 300 gram kleine champignons
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- zout
- peper
- 300 gram risottorijst
- 1 groentebouillonblokje
- 250 milliliter witte droge wijn
- 1 klein bosje peterselie
- 75 gram parmezaan (stuk)
- 2 eetlepels boter
Meer Recepten
- Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Champignon-peterselie risotto
- Allergieen informatie