Allergie informatie: Druivenbladeren gevuld met rijst
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 kilo druivenbladeren
- 400 gram rijst
- 3-4 eetlpels citroensap
- 3-4 eetlepels olijfolie
- 400 gram rundergehakt
- 1 fijn gesneden ui
- 1/3 theelepel nootmuskaat
- 1/3 theelepel kaneel
- 1 gemalen kruidnagel
- 0,25 struikje fijn gesneden koriander
- 0,25 struikje fijn gesneden peterselie
- 0,25 glas rode wijn
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Druivenbladeren gevuld met rijst
- Allergieen informatie