Allergie informatie: Gebakken rijst met ham, taugè en prei
Terug naar het receptIngrediënten
- 150-200 gram droogkokende rijst
- zout
- 50 gram taugè
- 1 grote dikke schoongemaakte prei
- 2 eetlepels (zonnebloem)olie
- 1 grote gesnipperde ui
- 2 teentjes fijngehakte knoflook
- 2 theelepels sambal oelek
- 150 gram gekookte ham, in smalle reepjes (julienne), gesneden
- roereieren van 2 tot 3 eieren
- 1 eeetlepel verse korianderblaadjes
- 1 eetlepel fijngesneden (Chinese) bieslook
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Gebakken rijst met ham, taugè en prei
- Allergieen informatie