Allergie informatie: Gebakken rijst met zoetzuur varkensvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram basmatirijst
- 5 eetlepels (roerbak)olie
- 300 gram hamlappen, in blokjes
- 1 rode paprika, in reepjes
- 1 ui, in dunne partjes
- 1 blik ananasstukjes op eigen sap (227 gram)
- 1 flesje woksaus sweet & sour
- 2-3 eetlepels lichte sojasaus
- 3 bosuitjes, in dunne ringetjes
- 50 gram ham, in dunne reepjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Gebakken rijst met zoetzuur varkensvlees
- Allergieen informatie