Allergie informatie: Groente-risotto
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 milliliter groentebouillon
- 2 theelepels olijfolie
- 1 kleine prei, in dunne ringen
- 1 theelepel fijngesneden knoflook
- 1 wortel, in dunne plakjes
- 1 courgette, in dunne plakjes
- 50 gram peultjes
- 100 gram sperziebonen, in kleine stukjes van 2-3 cm
- 200 gram risottorijst
- 150 milliliter droge witte wijn
- 60 gram doperwten uit de diepvries (ontdooid)
- zout
- peper
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Uiensoep
Met uien, bouillontabletten en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 1 uur
Soepen - tobkok - Risotto met frutti di mare
Met frutti di mare, sperziebonen en risotto uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - luvimi - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Groente-risotto
- Allergieen informatie