Allergie informatie: Indiase rijst met spinazie en yoghurtsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui (fijngesnipperd)
- 1 vleestomaat (in blokjes gesneden)
- 4 eetlepels zonnebloemolie
- 1 theelepel gemalen komijn (djinten)
- 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar)
- 1 theelepel gemalen geelwortel (koenjit)
- 300 gram spinazie
- 1 kippebouillonblokje
- 300 gram rijst
- voor de saus:
- 1 rode Spaanse peper (in fijne reepjes)
- 1 tomaat (alleen het vruchtvlees, in stukjes gesneden)
- komkommer (stukje van 5 centimeter, grof geraspt)
- 2 deciliter yoghurt
- 1 eetlepel citroensap
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 eetlepel koriander (vers fijngehakt)
- zout
- versgemalen peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Indiase rijst met spinazie en yoghurtsaus
- Allergieen informatie