Allergie informatie: Italiaanse bospaddenstoelenrisotto
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram gemengde paddestoelen (shii-take, oester-zwammen, kastanjechampignons)
- 2 sjalotjes, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 2 eetlepels olijfolie (Mediterrane)
- 200 gram arboriorijst (risottorijst)
- 400-500 milliliter groente- of kruidenbouillon (van tablet)
- 1 eetlepel groene pesto
- 100 gram gorgonzola
- 2 eetlepels fijn broodkruim of paneermeel
Meer Recepten
- Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje - Iglovis met bietensalade
Met witvis, rode bieten en komkommer uit Rusland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - beamantel - Buffet-antipasta
Met zwarte olijven, ciabatta en parmaham uit Nederland
10 porties - 25 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Italiaanse bospaddenstoelenrisotto
- Allergieen informatie