Allergie informatie: Kip tandoori
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak basmatirijst
- 3 eetlepels Indiase tandooripasta
- 1 eetlepel yoghurt
- 3 eetlepels olie
- 400 gram kipfilet, in blokjes
- 2 lenteuitjes, in ringen
- 4 eetlepels geraspte kokos
- 100 gram diepvriesdoperwtjes
- 1 rode paprika, in blokjes
- 1 klein blikje maiskorrels (a 150 gram), uitgelekt
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Kip tandoori
- Allergieen informatie