Allergie informatie: Kipkerrie met rijst
Terug naar het receptIngrediënten
- 4-5 kopjes rijst (zie gebruiksaanwijzing op pak)
- 500 gram kipfilet, in stukjes gesneden
- 2 uien, gesnipperd
- 2 knoflookteentjes, geperst
- 3 grote appels, geraspt (bijvoorbeeld elstar, jonagold)
- 1 grote kom met bouillon van tablet
- 2 theelepels sambal oelek of 1 theelepel cayennepeper
- 1 eetlepel kerriepoeder (massala)
- 1/8 beker creme fraiche
- zout naar smaak
- suiker naar smaak
- olie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Kipkerrie met rijst
- Allergieen informatie