Allergie informatie: Lam en groente curry
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olie
- 1 ui, fijn gesneden
- 2 theelepels curry pasta/poeder
- 400 gram pompoen, geschild, ontzaad en gesneden
- 250 gram aubergine, gesneden
- 300 milliliter lamsbouillon
- 300 gram lamsvlees
- 200 gram peultjes
- 200 milliliter yoghurt
- 15 gram verse koriander
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Dubbele gehaktpannenkoeken
Met pannenkoekmix, gehakt en paprika uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Hartige taarten - bauk - Uiensoep
Met uien, bouillontabletten en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 1 uur
Soepen - tobkok - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Lam en groente curry
- Allergieen informatie