Allergie informatie: Paddestoelen-Boursinrisotto
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 liter groentebouillon
- olijfolie
- 1 sjalot, fijngesneden
- 250 gram risottorijst
- 100 gram kastanje champignons, in plakjes
- 6 eetlepel Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
- 1 courgette
- peper
- zout
- sap van 0,5 citroen
- 2 eetlepel Parmezaanse kaas, voor garnering
Meer Recepten
- Tartaartje met paddestoelen en stroganoffsaus
Met kastanjechampignons, paprika en sjalot uit Nederland
4 taarten - 20 minuten
Vlees - bettyvandijk - Raapsteeltjes-stamppot met paddestoelen en walnoten
Met raapstelen, aardappels en walnoten uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Groentegerechten - robancona - Paddestoelen met biefstuk
Met champignons, oesterzwammen en biefstuk uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vlees - bettyvandijk - Viswok met paddestoelen
Met pangasiusfilet, champignons en pandanrijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Rijstgerechten - ingridkarbet - Thaise salade
Met glasnoedels, komkommer en rode peper uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Voorgerechten - ingridkarbet
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Paddestoelen-boursinrisotto
- Allergieen informatie