Recensies van Paella Valenciana
Terug naar Paella ValencianaRecensies
-
Heb dit recept nu meerdere malen gemaakt en het is top. Maar elke keer heb ik de kippenbouillon verminderd tot 500 ml en dat is echt meer dan genoeg in combinatie met de tomaten en de witte wijn.Hanneke gaf dit recept 5/5 sterren
-
Rijst mag best een langkorrel zijn (maar is een smaak kwestie). De olie is echt veel en veel te veel een derde volstaat. De saffraan in het recept kan niet kloppen zou ca. 0,1 gram moeten zijn. De paprika poeder moet je reeds met de kip of konijn of ui en paprika mee braden in de bouillon heeft het geen zin meer (130 graden). Voor de rest is het een simpel en goed te doen recept.Kczn gaf dit recept 5/5 sterren
-
In al zijn eenvoud een meer dan prachtig en heerlijk gerecht. Erg lekker en zeker de moeite waard om na te maken.Michel gaf dit recept 5/5 sterren