Allergie informatie: Pilaf met tomaat en perzik
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak rijst (400 gram witte- of zilvervliesrijst)
- 400 gram kipfillet
- 2 uien
- 2 knolookteentjes
- 1 eetlepel sambal oelek
- 1 bouilonblok, opgelost in mok met water
- 1 blik perziken op siroop
- 1 pakje tomatenblokjes
- 1 klein blikje tomatenpuree
- suiker
- zout naar smaak
- olie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Pilaf met tomaat en perzik
- Allergieen informatie