Allergie informatie: Risotto met kastanjechampignons en bleekselderij
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram risottorijst
- 600 milliliter bospaddestoelenbouillon
- 125 gram kastanjechampignons
- 1 rode ui
- 2 stelen bleekselderij
- 1 klein blikje mais
- 1 rode peper
- klontje boter
- Parmezaanse kaas
- zwarte peper
- bladpeterselie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop