Allergie informatie: Risotto met paddestoelen en bacon
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels olijfolie
- 3 sjalotjes, fijngehakt
- 3 tenen knoflook, gehakt
- 400 gram risottorijst
- 1 deciliter droge witte wijn
- 1 liter bouillon
- 250 gram paddestoelen (kastanjechampignons, gesneden en/of cantharellen, gescheurd)
- een handvol verse tijmblaadjes zonder steel
- een handvol verse peterselie
- selderijblad, gehakt
- chilipoeder
- 200 gram bacon, in dunne reepjes gesneden
- 30 gram boter
- 200 gram vers geraspte parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Risotto met paddestoelen en bacon
- Allergieen informatie