Allergie informatie: Risotto met spinazie en gorgonzola
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui, gesnipperd
- 200 gram risottorijst
- 150 milliliter zoete witte wijn
- +/- 750 milliliter groentebouillon, van tabletten
- 300 gram spinazie
- 100 gram gorgonzola
- 50 gram geraspte kaas (pittig)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Risotto met spinazie en gorgonzola
- Allergieen informatie