Allergie informatie: Risotto met venkel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote of 2 kleine venkelknollen
- 250 gram risotto rijst
- 75 gram Parmezaan kaas, geraspt
- 1 bakje kastanjechampignons
- 1 bakje witte champignons of gemengde paddenstoelen
- 1 kleine sjalot
- een handvol gepelde walnoten
- circa 5 deciliter droge witte wijn
- 7,5 deciliter groentebouillon
- olijfolie
- peper & zout
- klein teentje knoflook
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Risotto met venkel
- Allergieen informatie