Allergie informatie: Risotto met zalm en knapperige doperwtjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 flinke ui, fijngesnipperd
- 300 gram risotto (rijst)
- 1 liter visbouillon (van 2 tabletten)
- 450 gram doperwten (diepvries)
- 125 milliliter crème fraîche
- 200 gram gerookte zalmsnippers
- 0,5 citroen, in partjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Campingkost
Met rosti, wortels en doperwten en smac uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Risotto met zalm en knapperige doperwtjes
- Allergieen informatie