Allergie informatie: Spaanse rijstschotel met kip en garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram salami, in kleine stukjes
- 200 gram kipfilet, in stukjes
- 1 ui, gesnipperd
- 1 blik tomatenblokjes (400 gram), uitgelekt
- 1 theelepel milde paprikapoeder
- 750 milliliter kippenbouillon (van 2 tabletten)
- 1 grote rode paprika, in blokjes
- 250 gram gebroken sperziebonen (blik a 800 gram)
- 325 gram snelkookrijst (pak a 400 gram)
- 100 gram roze gepelde garnalen (zak a 250 gram)
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Spaanse rijstschotel met kip en garnalen
- Allergieen informatie