Allergie informatie: Tagliatelle met olijvensaus en champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram tagliatelle (lintnoedels)
- 250 gram champignons of andere paddestoelen (in stukjes)
- 2 - 3 teentjes knoflook (uitgeperst)
- 150 gram zwarte olijven (zonder pit)
- 4 eetlepel fijngehakte peterselie (vers)
- zout
- cayennepeper (naar smaak)
- 5 eetlepel parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Tagliatelle met olijvensaus en champignons
- Allergieen informatie