Allergie informatie: Thaise curry
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kipdijfilet (of gewone borstfilet)
- 200 gram gemengde groenten kleingesneden:
- kool
- 1 rode peper
- 2 grote uien
- 1 prei (ook het groene deel)
- Of een Thaise groentemix uit de supermarkt
- potje rode curry (Patak)
- blik of pakje kokosmelk (circa 200ml)
- rijst 75 gram p. p.
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Dubbele gehaktpannenkoeken
Met pannenkoekmix, gehakt en paprika uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Hartige taarten - bauk - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot - Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Thaise curry
- Allergieen informatie