Allergie informatie: Thaise jasmijnrijst
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram Pandan rijst
- 3 eetlepels plantaardige olie
- een derde kopje fijngesneden gember
- 4,5 kopje kippenbouillon
- 3/4 theelepel zout
- 1 bosje koriander
- 100 gram geblancheerde taugé
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
Meer Recepten
- Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26 - Thaise kippensoep
Met kip, kokosmelk en sereh uit Thailand
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - hfbrons - Thaise viscurry
Met tilapiafilet, groene currypasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 15 uur
Vis en schaaldieren - Struin - Pittige komkommersalade met Thaise vissaus
Met komkommer, thaise vissaus en rode peper uit Thailand
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - cannet
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Thaise jasmijnrijst
- Allergieen informatie