Allergie informatie: Thaise Nasi Goreng
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram gekookte rijst
- 250 gram gepelde garnalen
- 2 eetlepel olie
- 2 stuks losgeklopte eieren
- 50 gram doperwtjes
- vissaus naar smaak
- 1 stuks fijgesneden lente-ui
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel fijngesneden verse gember
- 3 tenen fijngesneden knoflook
- verse koriander of platte peterselie ter garnering (optioneel)
Meer Recepten
- Nasi Keboeli 2
Met rijst, kip en kruidnagel uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533 - Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Thaise nasi goreng
- Allergieen informatie