Allergie informatie: Traditionele asperges in een ander jasje
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram risottorijst
- 1 liter bouillon
- 0,5 bakje kastanjechampignons
- 100 gram gekookte ham
- 500 gram asperges
- olijfolie
- peper
- bieslook
- 3 eieren
- groentebouillon blokje
- parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Pezo, een mengeling van peper & zout in een strooibusje
Met zout en pepe uit Belgie
20 porties - 10 minuten
Budget - Digipics
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Traditionele asperges in een ander jasje
- Allergieen informatie