Allergie informatie: Zomerse rijst met maïs, munt en ham
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram rijst
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- 1 eetlepel grove mosterd
- 2 eetlepels olie
- 1 blikje maïs (300 gram), uitgelekt
- 4 tomaten, in blokjes
- 1 pot augurken (340 gram), uitgelekt en in kleine blokjes
- 100 gram gekookte ham, in blokjes
- 3 eetlepels munt (zakje 15 gram), fijngesneden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Zomerse rijst met maïs, munt en ham
- Allergieen informatie