Allergie informatie: Risotto
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui, fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 100 gram gerookte spekreepjes
- 200 gram doperwten, diepvries (niet ontdooien voor gebruik)
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 koffiemok risotto
- 1 Spaans pepertje, fijngehakt
- runderbouillon, 500 milliliter
- 50 milliliter witte wijn
- saffraan
- 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
- 30 gram Parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Risotto met frutti di mare
Met frutti di mare, sperziebonen en risotto uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - luvimi - Paddenstoelen risotto
Met risotto rijst, paddenstoelen melange en grana padano uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - xAnouk - Kaasrissotto met champignons
Met risotto, champignons en romige kaassaus uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Rijstgerechten - bettyvandijk - Risotto met padestoelen en Magor schimmelkaas
Met risotto, major schimmelkaas en paddenstoelen uit Italie
3 porties - 45 minuten
Hoofdgerechten - jurski - Risotto met citrusvruchten
Met sinaasappels, citroen en arboriorijst uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Nagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Risotto
- Allergieen informatie