Allergie informatie: Babi ketjap van vegetarische reepjes met chinese kool en peen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 bakjes vegetarische reepjes (licht gekruid)
- 300 gram zilvervliesrijst, witte rijst, quinoa of mienestjes
- 1 Chinese kool
- 2 winterpenen
- 2 uien
- 3 - 4 tenen knoflook (of naar smaak)
- 2 - 3 theelepel sambal oelek
- 100 milliliter ketjap (ongeveer, naar smaak)
- 3 - 4 centimeter gemberwortel (verse gember)
- olie om in te bakken
- vers gemalen peper
- zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens