Allergie informatie: Bami Goreng
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram eiermie
- 100 gram varkensvlees
- 100 gram kippenvlees
- 50 gram ontbijtspek
- 4 eieren
- 1/2 blik visballetjes
- 200 gram spitskool
- 50 gram prei
- 50 gram ui
- 2 tenen knoflook
- 25 gram selderij
- 3 eetlepels vis soja
- 1 eetlepel ketjap manis
- peper naar smaak
- mespuntje vet-sin
- 6 eetlepels olie
- margarine
Meer Recepten
- Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Ajam basko (soepballetjes van kippenvlees)
Met kipfilet, tapiocameel en bawang goreng uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam Goreng Koenjit
Met kipfilet, koenjit en ui uit Maleisie
4 porties - 15 minuten
Gevogelte - 34533 - Hati goreng kering (gebakken levertjes met spek)
Met varkenslever, ontbijtspek en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Bami goreng
- Allergieen informatie