Allergie informatie: Hollandse spruiten uit de wok
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram spruiten
- 700 gram aardappelschijfjes, koelvers
- 250 gram champignons
- 250 gram hamblokjes
- 1 ui
- honing
- olie
- kerriepoeder
- peper
- zout
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Hollandse spruiten uit de wok
- Allergieen informatie