Allergie informatie: Kip met ananas en cashewnoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels plantaardige olie
- 50 gram ongebrande cashewnoten
- 125 milliliter kippenbouillon
- 4 theelepels aardappelzetmeel
- 500 gram kipfilet, in stukjes van 2 x 2 cm
- 4 theelepels zeer fijn gehakte knoflook
- 1 grote verse chilipeper, in ringen
- 1 grote rode of gewone ui, in achten gesneden
- 1 grote groene paprika, in blokjes van 2 x 2 cm
- 300 gram verse rijpe ananas, in plakken van 1 cm. dik, daarna in kleine stukjes gesneden.
- 1 eetlepel oestersaus
- 1 eetlepel vissaus
- 4 theelepels suiker
- 1 theelepel vers gemalen zwarte peper
- takjes verse koriander ter garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Kip met ananas en cashewnoten
- Allergieen informatie