Allergie informatie: Rode koolschotel uit de wok
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram speklapjes zonder zwoerd
- 8 plakjes bacon
- 0,5 ui
- 1 appel
- 0,5 rode kool (± 500 gram)
- 4 plakken kruidnagelkaas
- 2 gestoofde peertjes
- 100 milliliter creme fraiche
- 0,5 theelepel kaneel
- mespunt nootmuskaat
- 2 eetlepel olie
- sap van een 0,5 citroen
- peper
- zout
- 1 zakje rosti aardappelen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Rode koolschotel uit de wok
- Allergieen informatie